Aktiviteter

Mordgåta

Mordgåtan passar perfekt som släktkalas, som aktivitet för lite större kompisgäng eller för arbetskamrater som vill hitta på något roligt och annorlunda tillsammans.

Femkamp

Ta med gänget på en fartfylld femkamp på Backens Lantgård. 8-20 personer tävlar i lag mot varandra på fem olika stationer. Bara ett lag kan kamma hem segern och får gå hem med priset. 

Workshop i utomhusmatlagning

En matupplevelse i naturen tillsammans med dina vänner. Det passar er som vill göra något roligt tillsammans, äta gott och få med er kunskaper om matlagning över öppen eld. 

Skattjakt

Hjälp gårdstomten i en klurig skattjakt för hela familjen! En blandning av en klassisk skattjakt med karta och roliga lekar på vägen gör detta till en upplevelse för stora som små.

Mat och fika

Fikakorgen: Hembakat för de sötsugna

Mjuk kaka och småkaka, bakade med ägg från gården, mjöl från Tun och säsongens frukt och bär. Hemkokt saft serveras till, eller kaffe och te för den som vill.  Ange hur många kaffe, te och saft vid bokning. 

69 kr /person

Matiga fikakorgen: Hembakat för de lite hungrigare

Hembakade, ljusa surdegsfrallor med smör, ost och grönsaker efter säsong från gården. Mjuk kaka och småkaka, bakade med ägg från gården, mjöl från Tun och säsongens frukt och bär. Hemkokt saft serveras till, eller kaffe och te för den som vill.  Ange hur många kaffe, te och saft vid bokning.

89 kr /person

Grillkorgen: Korv och efterrätt att grilla själva

Två korvar med bröd per person, ketchup, senap, hemkokt saft samt marshmallows till efterrätt. Ni får fri tillgång till ved och tändmaterial som behövs för att grilla matsäcken. 

79 kr /person