Djurskötare för en dag

Det här är en aktivitet för dig som älskar djur eller som vill lära känna djuren extra mycket. Den passar både för vuxna och barn, framför allt barn över 5 år. I tre timmar på Backens Lantgård får du vara med på gårdssysslorna och ta hand om djuren, göra det fint för dem och såklart kela och umgås med dem. Du får träffa alla gårdens djur och lära dig vad de behöver och vad de tycker om. Aktiviteten avslutas med att vi tillsammans lagar en pannkakslunch på stekhällen med pannkaka av ägg som du själv plockat hos hönsen, hemgjord sylt och hemgjord saft. Du får också tid att hoppa i halm i lekladan. Det blir en minnesvärd upplevelse med djuren på landet.

Du får:
• Träffa får, höns och kaniner, katter och hund på riktigt nära håll i deras hem
• Prova hur det är att ta hand om djur på en gård
• Klappa och mata djuren
• Trygg vägledning genom aktiviteterna och svar på dina frågor
• Pannkakslunch från stekhällen av gårdens ägg och med hemgjorda tillbehör
• Leka i lekladan med halmhoppning, gungor och hinderbana (ja, vuxna får också!)

Tidsåtgång: 3 timmar

Säkerhet: Vi följer rekommendationerna för att hindra smittspridning och genomför därför aktiviteten i privata grupper. Grundläggande hygienrutiner efterföljs och det finns handsprit att tillgå. Genomgång av säkerhet vid kontakt med djuren ingår alltid. Du behöver inga förkunskaper. Matallergier anges vid bokning så anpassar vi måltiden.

Pris/person: 375 kr

Bokning och betalning: Ni gör en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret via knappen nedan eller genom att ringa. En bokningsbekräftelse med information skickas ut så snart bokningen blir godkänd. Betalning sker i förskott efter bokning via swish eller banköverföring, alternativt genom faktura. Betalningsalternativen beskrivs ytterligare i bokningsbekräftelsen. Avbokning med full återbetalning fram till 48 timmar innan aktiviteten, vid avbokning därefter återbetalas 50 % beloppet. Aktiviteten fungerar i alla väder, vi flyttar in lunchen under tak om det behövs.