Möt lantgårdens djur

Denna aktivitet passar bra för er som är nyfikna på djur och vill se dem på nära håll. Ni får följa med till alla gårdens djur, mata hönsen, klappa fåren och vara inne hos kaninerna. När vi hälsar på alla djuren i deras hem får ni lära er om djuren och deras beteende.

Vi träffar tillsammans djuren i 1 timme. Efter det får ni gärna stanna kvar och leka i lekladan med halmhoppning, gungor och hinderbana. Ni kan också förboka hembakt fika i en picknickkorg och fika tillsammans bredvid fårhagen eller förboka ett grillpaket och grilla på grillplatsen vid bäcken. Se bokning av mat separat här: Mat och fika.

Ni får:
• En rundtur hos fåren, kaninerna och hönsen
• Klappa fåren och mata hönsen och kaninerna
• Kunskap om djuren, deras beteenden och hem
• Tillgång till lekladan med halmhoppning, gungor och hinderbana
• Tillgång till fikaplatser runtom på gården: utemöbler vid fårhagen, grillplats vid bäcken och långbord i magasinet.

Tidsåtgång: 1 timmes rundtur hos djuren, samt upp till 2 timmar på egen hand på gården.

Säkerhet: Vi följer rekommendationerna för att hindra smittspridning och genomför därför aktiviteten i privata grupper. Grundläggande hygienrutiner efterföljs och det finns handsprit att tillgå. Genomgång av säkerhet vid kontakt med djuren ingår alltid. Ni behöver inga förkunskaper.

Pris/person: Barn 0-1 år gratis, barn 2-12 år 165 kr, vuxna och barn över 12 år 185 kr.

Bokning och betalning: Ni gör en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret via knappen nedan eller genom att ringa. En bokningsbekräftelse med information skickas ut så snart bokningen blir godkänd. Betalning sker i förskott efter bokning via swish eller banköverföring, alternativt genom faktura. Betalningsalternativen beskrivs ytterligare i bokningsbekräftelsen. Avbokning med full återbetalning fram till 48 timmar innan aktiviteten, vid avbokning därefter återbetalas 50 % beloppet. Aktiviteten fungerar i alla väder, det går att fika i vårt mysiga magasin om det skulle regna.