Skattjakt - Gårdstomtens guld

Beskrivning:
Gårdstomten har tappat sitt guld och behöver er hjälp för att hitta det! Det är inte det lättaste eftersom gårdsknytten har busat och gömt guldet på olika, kluriga ställen. Ni behöver jobba tillsammans och lösa olika utmaningar för att lyckas.

Skattjakten tar ungefär 1 timme. Efter det får ni gärna stanna kvar och leka i lekladan med halmhoppning, gungor och hinderbana. Ni kan också förboka hembakt fika i en picknickkorg och fika tillsammans bredvid fårhagen eller förboka ett grillpaket och grilla på grillplatsen vid bäcken. Se bokning av mat separat här: Mat och fika.

Ni får:

  • En spännande skattjakt för hela familjen
  • Kluriga utmaningar för kropp och knopp
  • Såklart en SKATT!
  • Tillgång till lekladan med halmhoppning, gungor och hinderbana
  • Tillgång till fikaplatser runtom på gården: grillplats vid bäcken, långbord i magasinet och utemöbler vid fårhagen.

Tidsåtgång: cirka 1 timmes skattjakt, samt upp till 1 timme på egen hand på gården om ni vill.

Antal personer: Det är roligast att vara som mest 10 personer. Är ni fler, hör av så berättar vi om en alternativ skattjakt i lag.

Säkerhet:
Ni behöver inga förkunskaper för denna aktivitet. Det måste finnas med en vuxen som har ansvar för barnen. Skattjakten går bland annat vid en bäck.

Pris/person:
Barn 0-1 år gratis, barn 2-12 år 165 kr, vuxna och barn över 12 år 185 kr

Bokning och betalning: Gör en bokningsförfrågan genom att mejla till backenslantgard@gmail.com eller att ringa/SMS:a  till Annelie 076 242 26 43.  Betalning sker i förskott efter bokning via swish eller banköverföring, alternativt genom faktura. Betalningsalternativen beskrivs ytterligare i bokningsbekräftelsen. Avbokning med full återbetalning fram till 48 timmar innan aktiviteten, vid avbokning därefter återbetalas 50 % beloppet. Aktiviteten fungerar i alla väder, det går att fika i vårt mysiga magasin om det skulle regna.