Workshop i utomhusmatlagning

Denna 3 timmar långa kurs ger en matupplevelse utöver det vanliga. Under alarna vid bäcken är det är förberett för matlagning i det fria. Med naturen som kök lagar vi en trerätters gourmetmiddag över öppen eld som vi äter tillsammans. Med en kunnig kursledare får du chansen att förvärva kunskaper i friluftsmatlagning, råvaror och matlagningstekniker, samt säker hantering av eld och redskap. Råvarorna kommer från gården och närliggande producenter och håller högsta kvalitet.

Detta ingår:
• Trerätters gourmetmiddag, tillagad över öppen eld
• Närproducerade livsmedel efter säsong och av hög kvalitet
• Kunskaper i utomhusmatlagning, råvaror och matlagningstekniker, samt säker hantering av eld och redskap
• Vägledning av kursledare med kunskaper i matlagning och friluftsliv

Tidsåtgång: 3 timmar

Antal personer: Grupper med minst 6 och max 9 vuxna personer. Aktiviteten lämpar sig inte för barn.

Säkerhet: För att hindra smittspridning sker kursen just nu enbart i separata grupper. Grundläggande hygienrutiner efterföljs och det finns handsprit att tillgå. Matallergier anges i samband med bokning. Redskap för säkerhet i samband med eldning används och om olyckan trots allt skulle vara framme finns första hjälpen nära. Du behöver inga förkunskaper.

Pris/person: 850 kr

Bokning och betalning: Gör en bokningsförfrågan genom att mejla till backenslantgard@gmail.com eller att ringa/SMS:a  till Annelie 076 242 26 43. En bokningsbekräftelse med information skickas ut så snart bokningen blir godkänd. Betalning sker i förskott efter bokning via swish eller banköverföring, alternativt genom faktura. Betalningsalternativen beskrivs ytterligare i bokningsbekräftelsen. Avbokning med full återbetalning fram till 48 timmar innan aktiviteten, vid avbokning därefter återbetalas 50 % beloppet. Vid avbokning från vår sida på grund av exempelvis extrema väderförhållanden erbjuds du möjlighet att boka om eller få pengarna tillbaka.