Pannkakskalas på Backens Lantgård

Beskrivning: Ett barnkalas hos oss betyder massor av lek och skoj på gården tillsammans med kompisarna. Barnen får träffa får, kaniner, höns, hundar och katter, vara med om en spännande skattjakt, ha pannkakskalas i det mysiga, över hundra år gamla magasinet och leka loss i lekladan med halmhoppning och hinderbana. Det finns gott om utrymme för de som har spring i benen! Allt ingår i kalaset och vi sköter aktiviteterna.

Detta ingår:
• Rundtur hos djuren
• Skattjakt
• Godispåsar
• Pannkakskalas (2 pannkakor per barn, hemgjord sylt och saft)
• Fri lek i lekladan med halmhoppning, gungor och hinderbana

Tid: 2 timmar

Säkerhet: Minst en vuxen som är ansvarig för barnen måste delta i kalaset. Vi leder barnen genom aktiviteterna och informerar om säkerhet vid kontakt med djuren. Handsprit och handtvätt finns att tillgå.

Pris: 1990 kr för upp till 8 barn, vid fler än 8 barn tillkommer 240 kr per barn.

Bokning och betalning: Gör en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan eller genom att ringa. En bokningsbekräftelse med information skickas ut så snart bokningen blir godkänd. Betalning sker i förskott efter bokning via swish eller banköverföring, alternativt genom faktura. Betalningsalternativen beskrivs ytterligare i bokningsbekräftelsen. Avbokning med full återbetalning fram till 48 timmar innan aktiviteten, vid avbokning därefter återbetalas 50 % beloppet. Kalaset fungerar bra i alla väder.

Bokningsförfrågan Barnkalas
Skriv gärna ett första- och ett andrahandsalternativ.
Det går bra att återkomma med antal senare.